واقعیت پشت پرده
لواشکهای غیربهداشتیلواشک یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین تنقلات کشور، بویژه بین خانمها و کودکان است که به شکل گستردهای تولید و عرضه میشود.
اما متاسفانه بسیاری از این لواشکها که غالباً در کارگاههای زیر پلهای و حتی گاهی منازل شهری و روستایی به صورت دست ساز تولید میشوند، کاملاً غیربهداشتی هستتد..
در اینگونه لواشک ها از مواد اولیه فاسد، رنگ فرش و سایر رنگ های مصنوعی و اسید به وفور استفاده میشود.
حتی بسیاری از این تولیدکنندگان، فاقد پروانه بهداشت هستند و به راحتی به کمک مواد شیمیایی ارزان، بیخاصیت و مضر، به لواشکها مزه و طعم خوب را میدهند.
اما مشکل اصلی این است که چنین اماکنی به سختی قابل شناسایی بوده و بدیهی است که نظارتی هم از طرف وزارت بهداشت و استاندارد بر آنها وجود ندارد.
این لواشکهای غیربهداشتی، تهدیدی بزرگ برای مصرفکنندگان آنها، بهویژه کودکان هستند.
کنترل کیفیت، بر اساس استانداردهای روز دنیا
این لواشکها، تنها پس از گذراندن آزمایشهای میکروبی مختلف فیزیکی و شیمیایی، روانه بازار خواهند شد.
تحت نظارت بازرسان معاونت غذا و دارو و استاندارد
این کارخانه به صورت ادواری مورد بازدیدهای نظارتی معاونت غذا و دارو و استاندارد است .
فاقد هرگونه افزودنی شیمیایی
در تولید لواشکهای طبیعی ون، از هیچگونه مواد نگهدارنده، طعمدهنده و رنگ شیمیایی و شکر استفاده نمیشود.
تهیه شده از میوه تازه
ما میوههای تازه فصل را در کارخانه تبدیل به پوره میکنیم و آنها را در سردخانه اختصاصی نگهداری میکنیم تا در فصول بعد از آنها برای تولید لواشک طبیعی ون استفاده کنیم.
لواشکهای طبیعی ون
در انواع مختلف، در بستهبندیهای زیبا، برای بازار داخل کشور یا صادرات