• آدامس طبیعی ون

  • آدامس طبیعی ون

  • آدامس طبیعی ون

خوب است که بدانید

در تولید آدامسهای رایجی که در پیشخوان سوپرمارکت‌ها می‌بینیم، از مواد مصنوعی و شیمیایی استفاده می‌شود. موادی مانند شیرین‌کننده‌های مصنوعی مثل  aspartame  ،BHT و پلاستیک که در تولید لاستیک ماشین‌ها، بطری‌های پلاسیکی و چسب مایع مورد استفاده قرار می‌گیرند.

مطالعات انجام شده بر روی موش‌ها نشان داده که حتی استفاده از دوز پایین شیرین‌کننده‌های مصنوعی aspartame  که به صورت گسترده استفاده می‌شود، احتمال ابتلا به سرطان خون، غدد لنفاوی و سینه را افزایش می‌دهد.

طبق قوانین رسمی(حتی در کشورهای پیشرفته مثل امریکا از جمله FDA)، برندهای معروف تولید آدامس حق دارند تا ۸۰ درصد مواد اولیه استفاده شده را،  بدون آنکه لازم باشد به مواد اولیه و جزئیات آن اشاره شود، تحت عنوان “پایه آدامس” بر روی برچسب آدامس ذکر کنند.

با این روش، حتی برندهای معروف در بازار جهانی بر خلاف ادعاهایشان مبنی بر طبیعی بودن محصولاتشان، از مواد شیمیایی به عنوان پایه محصولات طبیعی‌شان استفاده می کنند. این کار قانونی است!

اما روش ما این نیست

ما با دسترسی به یکی از مواهب کمیاب و ارزشمند طبیعت، یعنی درختان بنه(سقز)، نیازی به استفاده از مواد مصنوعی و شیمیایی نداریم.

ما در شرکت ون، برای تولید آدامس‌های طبیعی ون، از صمغ درخت بنه استفاده می‌کنیم

آدامس طبیعی ون، بر اساس فرمولاسیون ابداعی شرکت ون

برای اولین بار در ایران

کاملاً طبیعی

در تهیه این آدامس از صمغ درخت بنه استفاده است و از هیچگونه افزودنی شیمیایی و مصنوعی استفاده نمی‌شود.

خوشبو کننده دهان و تقویت کننده لثه

آدامس طبیعی ون، برای سلامتی دهان و دندان مفید است و لثه‌ها را تقویت می‌کند.

علاوه بر این، دهان را هم خوشبو می‌کند.

سازگار با دستگاه گوارش

این ماده از دیر باز توسط اطبای نامداری چون ابن سینا برای درمان برخی بیماری‌های گوارشی تجویز شده است آدامس طبیعی ون، با دستگاه گوارش سازگار است، به هضم غذا کمک می‌کند و اثرات درمانی روی زخم معده و اثنی‌عشر دارد.

به دلیل وجود آلفاپاینن در ماده اولیه این آدامس، هلیکوباکترپیلوری یا میکروب معده را که عامل اصلی زخم معده است، از بین می‌برد.

آنتی باکتریال طبیعی

این صمغ بر اساس منابع طب سنتی در التیام بخشیدن به زخم ها و جراحات موثر است و از نظر علمی یک آنتی باکتریال طبیعی محسوب می‌شود.

مزایای جویدن آدامس

  • جویدن آدامس بخش کورتکس مغزی را فعال تر کرده و موجب پردازش بهتر اطلاعات مغز می شود.شواهد علمی در تائید تاثیر

    جویدن آدامس برای سرعت بخشیدن به روند تفکر و هوشیاری در نشریه “Brain and Cognition” منتشر شده است.

  • بهبود کلی حافظه و افزایش توان یادگیری کوتاه مدت و بلند مدت از مزایای دیگر جویدن آدامس است.

  • ۱۰ دقیقه جویدن آدامس بعد از خوردن وعده های غذایی به دلیل ترشح بزاق به هضم بهتر غذا کمک می کند. و همچنین

    برای رفع خشکی دهان موثر است و دهان را خوشبو می سازد.

  • جویدن آدامس در هنگام پیاده روی از بازگشت اسید معده به مری جلوگیری می کند.

  • کمک به بازتوانی ماهیچه های صورت از دیگر فواید جویدن آدامس است.

  • افرادی که آدامس می جوند در نهارشان ۶۸ کیلوکالری انرژی کمتر مصرف می کنند و در بقیه اوقات روز کمتر دچار پر

    خوری می شوند.برخی مطالعات نشان داده اند جویدن آدامس می تواند به کنترل تمایلات غذایی، مدیریت گرسنگی و کاهش

    وزن کمک کند.

  • برخی از دندان پزشکان معتقدند که جویدن آدامس باعث تولید بیشتر بزاق می شود و این خود باعث بیرون انداختن باکتری

    های عامل پوسیدگی از درون دهان است.

  • شواهد علمی تائید می کنند که جویدن آدامس در بهبود حال بیماران پس از جراحی روده تاثیر مفید دارد.به گفته پژوهشگران

    عمل جویدن با تحریک عصب های دستگاه هاضمه روند بازگشت به عملکرد روده به حالت طبیعی و سالم را سرعت می بخشد.

    این یافته که در نشریه “آرشیو جراحی” منتشر شده پس از بازبینی اطلاعات حاصل از ۵ آزمایش با حضور ۱۵۸ بیمار به دست

    آمده است.

  • افراد هنگام استرس آدامس می جوند و این یک تلقین بی اساس نیست زیرا تحقیقات نشان داده که جویدن آدامس برای تمرکز

    فکر و کاهش استرس موثر بوده است.متخصصان متذکر می شوند که وقتی تحت استرس و فشار روانی هستید ممکن است با

    شدت و فشار آدامس بجوید به همین دلیل توصیه می کنند که آدامس را آهسته بجوید.

  • به هنگام صحبت کردن و یا حضور در محیط های عمومی آدامس تان را با صدای تق تق و یا سایر صداهای ناهنجار نجوید.

  • آدامس نعنایی خنک کننده است و با خوردن آن احساس می کنید که سرشار از انرژی شده اید و استرس و اضطراب را تا حد

    زیادی کاهش می دهد.

  • در بیشتر آدامس ها قسمت جویدنی شامل لاتکس ها و پلاستیک های پلی اتیلن مصنوعی است اما در آدامس ون این قسمت

    صد در صد طبیعی و بر گرفته از صمغ درحت بنه است و فاقد هر گونه افزودنی ، رنگ و طعم دهنده شیمیایی است.